Előfizetői tartalom

Visszavonta vitatott kilépési záradékát az OpenAI

Portfolio
Az OpenAI csütörtökön visszavonta ellentmondásos döntését, miszerint a volt alkalmazottaknak választaniuk kell, hogy vagy megtartják a vállalatnál szerzett részvényeiket, vagy vállalják, hogy soha nem szólalnak fel a vállalat ellen - írja a CNBC. A GenAI banki környezetben való hasznosításáról is szó lesz június 11-ei Financial IT konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt!

"Ahogy azt a dolgozókkal is megosztottuk, fontos frissítéseket hajtunk végre a kilépési folyamatunkban" - mondta az OpenAI szóvivője a CNBC-nek adott nyilatkozatában. "Nem vettük el és soha nem is fogjuk elvenni a megszerzett részvényeket, még akkor sem, ha az emberek nem írták alá a távozási dokumentumokat. Eltávolítjuk a távozást tiltó záradékokat a szokásos távozási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés