Előfizetői tartalom

Egyre nagyobb gond a dízelundor Európában

Portfolio
Tovább zuhant a dízel autók piaci részesedése az új autó értékesítéseken belül Európában, miközben a benzines és az alternatív meghajtású járművek népszerűsége folyamatosan növekszik. A helyzet egyre nagyobb problémákat okoz, a PSA csoport például arra kényszerülhet, hogy közel 100 ezer benzines motort importáljon járműveibe Kínából, hogy ki tudja elégíteni a megnövekedett keresletet.

Nagyon nem fogynak a dízel autók EurópábanA dízel autók iránti kereslet megállíthatatlanul esik Európában, a Jato Dynamics legfrissebb statisztikáiból kiderült, hogy októberben 41,4 százalékra esett a dízelesek részaránya az új autó értékesítéseken belül. Pedig az európai újautó-piac jól teljesít, októberben közel 1,2 millió autót adtak el, amely 5,6 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés