Előfizetői tartalom

Döntött a Volkswagen: 500 főt elbocsát és csökkenti a műszakok számát

Portfolio
A Volkswagen bejelentette csökkenti dolgozóinak létszámát és bizonyos modellek esetében a műszakok számát szlovákiai gyárában. Pozsonyban rég került sor leépítésre, a járművek iránti csökkenő kereslet, valamint a cégcsoport azon törekvése, hogy hatékonyabbá tegye a helyi gyártást, viszont rákényszeríti a németeket erre a lépésre.

Leépítés és kevesebb műszak jön PozsonybanA Volkswagen üzeme a legnagyobb autógyár Szlovákiában, ahol tavaly közel 14 ezer embernek adtak munkát, ezzel egyben a legnagyobb foglalkoztató is volt a magánszektorban. Itt készül az Audi Q7-es, a Porsche Cayenne és Volkswagen Touareg modell, amelyek az SUV-szegmens képviselői. Továbbá itt gyártják a Volkswagen Up!-ot, teszt jelleggel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés