Energiahatékonysági tanácsadó céget vett az Elmű-Émász

2019. március 14. 09:47    
nyomtatás
 
Az Elmű-Émász Solutions Kft. megvásárolta a Get Energy Solutions Kft.-t.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Az Elmű-Émász csoport leányvállalata, az Elmű-Émász Solutions Kft. 2019. március 13-án szerződést kötött a Get Energy Solutions Kft. többségi részesedésének megvásárlásáról. A Get Energy Solutions Kft. legfontosabb feladata az energetikai tanácsadás, szakreferens és audit tevékenység mellett az energiamonitoring rendszerek kiépítése, üzemeltetése és az erre épülő ügyfél megtakarítási lehetőségek feltárása lesz.

A tranzakció zárási feltételeinek teljesülését követően az érintett társaságok stratégiai együttműködése alapján közös vállalatban folytatják a közepes és nagyvállalatok, illetve intézmények számára a fenntartható energiagazdálkodással kapcsolatos tanácsadási tevékenységüket. Az üzletrész adásvételi szerződés aláírása a tranzakció első lépése, a céltársaság üzletrészeinek tulajdonjoga, amennyiben a versenyjogi jogszabályok értelmében szükséges, úgy a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyása, továbbá egyéb - az üzletrész adásvételi szerződésben meghatározott - feltétel teljesülése esetén száll át a társaságra.

A Get Energy az elmúlt tíz évben az energiahatékonysági tanácsadási piac legjelentősebb szereplőjévé vált - hangsúlyozta Koncz László, az Elmű-Émász kereskedelemért felelős igazgatósági tagja, míg Tóth Zoltán, a Get Energy ügyvezetője azt mondta, folytatják a hét évvel ezelőtt meghirdetett stratégiát, azaz az energiahatékonyság fokozásával, a megújuló energiák minél szélesebb körű alkalmazásával megtakarításokat szeretnénk elérni az ügyfeleknél.

Energiahatékonysági tanácsadó céget vett az Elmű-Émász


Energiahatékonysági tanácsadó céget vett az Elmű-Émász


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Felpezsdül a hazai energetikai startup piac (x)

Karnyújtásnyira az akár 50 millió forint értékű MVM Edison fődíj. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Statisztikai elemző/Junior statisztikai elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium