Előfizetői tartalom

Itt a szombat, ingyen van az áram!

Portfolio
Nagy dobásra készül a brit energiapiaci meghatározó szereplője, a Centrica, amelynek keretein belül ingyen villamos energiát nyújtanának a háztartási ügyfeleiknek. A furcsa szolgáltatás az Egyesült Államokban már több helyen működik, és a várakozások szerint a brit piacon debütálva hamarosan Európában is megjelenhet.

A Financial Times számolt be a napokban arról, hogy a Centrica ingyenes áramszolgáltatást vezethet be az Egyesült Királyságban. Az ingyenes szolgáltatás természetesen nem általános érvényű, hanem csak a szombati napra érvényes, de így is alkalmas lehet arra, hogy felrázza a brit lakossági energiapiacot. A villamosenergia-fogyasztásban az életvitelből adódóan jelen vannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés