FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Ha az Apple bajban van, akkor a Samsung is bajban van

Portfolio
Ha az Apple-nek nem megy jól, a Samsungnak sem fog - ez látszik abból, hogy az Apple múlt heti warningja után ma reggel a Samsung is a vártnál kisebb negyedik negyedéves profitról számolt be. A Samsung nem csak okostelefonokat gyárt, de a versenytársaknak chipeket is, ahol a kereslet gyengélkedése miatt jelentősen csökkentek az árak a negyedik negyedévben. A Samsung az év második felére vár csak némi javulást.

Az Apple után a Samsung is gyenge negyedéves számmal lepte meg a piacokat ma reggel: az október-decemberi negyedévben 10,8 ezer milliárd dél-koreai won (9,67 milliárd USD) működési eredményt ért el a Samsung ez 29 százalékos zuhanásnak felel meg év/év alapon az elemzők 13,2 ezer milliárd wont vártak a bevétel 11 százalékkal csökkenhetett az előző év azonos negyedévéhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés