Hackertámadás érte az EKB egyik honlapját

2019. augusztus 15. 17:10    
nyomtatás
 
Hackertámadás érte az Európai Központi Bank egyik honlapját, az EKB állítása szerint azonban érzékeny adatok nem kerültek veszélybe.


Leállította egyik honlapját az Európai Központi Bank csütörtökön azt követően, hogy hackertámadás érte és megfertőzték egy vírussal. Az EKB állítása szerint piaci szempontból érzékeny adatok nem voltak veszélyben, de elképzelhető, hogy a BIRD hírlevelére feliratozók e-mail-címe, neve és beosztása kikerülhetett.

A BIRD (Banks' Integrated Reporting Dictionary) egy olyan weboldal, amely a bankoknak nyújt segítséget abban, hogy megfeleljenek a beszámolási szabályoknak.

(Reuters)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium