Előfizetői tartalom

Hamarosan jön a BKK mobilappos jegyrendszere - Már teszteltük is

A fejlesztés vége felé jár a BKK online jegyrendszere, hamarosan élesben is használható lesz a mobilappos jegyvásárlás a fővárosi járatokon - jelentette be a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. (NM Zrt.) egy ma tartott háttérbeszélgetésen. A megoldás egy új típusú QR-kódos jegyérvényesítést használ egy dinamikusan változó képpel. Az új platform nem csak a fővárosnak készült: az ország bármely más településén is használhatják majd a szolgáltatók. Tarlós István egy korábbi nyilatkozata szerint június elejére tervezi a rendszer bevezetését, az NM Zrt. erre az időpontra teljes mértékben elkészül.

Financial IT and Disruptive Technologies 2019 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio május 28-ai Financial IT and Disruptive Technologies konferenciáján. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés A bevezetés konkrét időpontját a főváros mondja meg, ugyanakkor a rendszer már most készen áll a pilotra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés