Előfizetői tartalom

Internetes gondolatolvasók mondják meg másodpercre pontosan, mit fogsz vásárolni

Portfolio
Ma a profi marketing-autmatizációs algoritmusok képesek már akkor kitalálni, mire van szükségünk, amikor még magunk sem tudjuk, hogy egy bizonyos terméket vagy szolgáltatást akarunk megvenni. Mire egyet pislogunk, már meg is kaptuk a releváns ajánlatot akkor, amikor hajlandók is vagyunk vásárolni. Pedig a háttérben nem jósok dolgoznak, hanem programok és ügyes marketingesek, akik legálisan gyűjtött adatokon keresztül ismernek meg minket. A túlzottan célzott reklám ijesztő, az érdektelen reklámok meg nem hoznak bevételt, ezért is fontos a célzottság mértékét megfelelően egyensúlyozni. A téma szakértőjével, Gálik Jánossal, a Capture ügyvezető igazgatójával beszélgettünk minderről.

Financial IT and Disruptive Technologies 2019 Gálik János a marketing-automatizációról tart előadást május 28-ai Financial IT and Disruptive Technologies konferenciánkon. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés A marketing-automatizáció nem újkeletű fogalom: először a nyolcvanas években használták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés