Előfizetői tartalom

Közel 50 milliárd dolláros cég lett a PayPal

Portfolio
Tegnap visszatért a tőzsdére a PayPal és nem is akárhogy debütált: a részvények több mint 5%-os emelkedéssel fejezték be a kereskedést, közel 47 milliárd dollárra értékelve a vállalat részvényeit. A társaság már másodszor ment tőzsdére, először 2001-ben, de akkor csak egy évig tartott a pályafutása, ugyanis az eBay felvásárolta.

Jól sikerült a PayPal tőzsdei debütálása, vagy inkább visszatérése: több mint 5%-os emelkedéssel, 40,5 dolláron fejezték be a kereskedést az online fizetési szolgáltatásokat kínáló cég részvényei. Ezzel 47 milliárd dollár lett a piaci kapitalizáció, ami azt jelenti, hogy nagyobb cég, mint a Netflix és közel akkora, mint a General Motors.A PayPal már másodszor ment tőzsdére....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés