Előfizetői tartalom

Több mint 10 évet kell még várni, hogy a bitcoin visszamásszon a csúcsára

Portfolio
Lehet, hogy több mint 10 év lesz, mire a kriptopénzek árfolyama visszamászik a 2017-es csúcsra, de addigra az iparág már fejlett lesz és egy "drámaian más ökoszisztéma" - véli Charles Hoskinson, a Cardano nevű kriptopénz alapítója, aki a be a Coin Telegraph beszámolója szerint egy konferencián osztotta meg gondolatait.

Hoskinson szerint a kriptopénzek hasonló utat járnak majd be, mint az Amazon: a dotkomlufi alatt ennek a cégnek az árfolyama is kipukkadt, majd 11-12 év kellett hozzá, hogy visszamásszon az akkori magaslatokba, ma pedig már a világ egyik legértékesebb cége. "2011-2012-ben a cég már egy sokkal érettebb és realisztikusabb vállalat volt" - kommentálta Hoskinson. A kriptoguru szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés