Előfizetői tartalom

Jó hír a Richter fontos készítményével kapcsolatban

Portfolio
Két hete az Európai Gyógyszerügynökség illetékes bizottsága átmeneti intézkedések végrehajtását kezdeményezte a Richter készítményével, az Esmyával kapcsolatban. A bejelentett intézkedések után a Richter árfolyama először nagyot esett, majd felpattanás következett. A mai bejelentést örömmel fogadták a befektetők, azonban az Esmyával kapcsolatos végső állásfoglalás májusban érkezik majd.

Jó hír az Esmyával kapcsolatban, de nincs még végső állásfoglalásMa az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) közzétett egy dokumentumot, amelyben az Esmyaval kapcsolatos vizsgalatokról írnak. A dokumentum így valójában újdonságot nem tartalmaz, viszont amikor február 9-én az EMA először jelezte az Esmyaval kapcsolatos aggályait, akkor ennek a dokumentumnak nem minden részletét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés