Előfizetői tartalom

Így változhat a képzés a Corvinuson (is): mindenkinek jön a külföldi félév

Portfolio
Érdemben alakulhat át a képzési struktúra több fontos egyetemi szakon, a változás a Budapesti Corvinus Egyetem átalakításának egyik kiemelt eleme. Hamarosan a jelenlegi 3+2 vagy 3,5+2 év helyett 4 éves alapképzési programot és 1 éves mesterképzési programokat hirdethetnek meg, ebbe beletartozik egy féléves külföldi egyetemi képzés vagy szakmai gyakorlat is. Ezek a képzések várhatóan 2020-tól indulnak majd.

A Portfolio az elmúlt hónapokban több cikkben is foglalkozott a Budapesti Corvinus Egyetem átalakításával. Beszámoltunk arról, hogy ősszel az Innovációs és Technológiai Minisztérium lett az egyetem fenntartója, jövő nyáron pedig egy állami alapítású alapítvány veszi át a fenntartását, az egyetem továbbra is közhasznú intézményként fog működni. A változás célja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés