Előfizetői tartalom

Két, világra szóló magyar sikertörténet születhet

Portfolio
Az INPUT program szakmai támogatásával mutatkozhat be két magyar startup az eMerge Americas innovációs eseményen. A rendezvény szervezői több száz csapat közül választották a legjobbak közé a kereskedelmi drónokra optimalizált szoftvert fejlesztő Aeriut és az Omnicoach mesterséges intelligencián alapuló, e-sport játékosok fejlesztésével foglalkozó rendszerét. A magyar startupok így Amerika legismertebb angyal- és kockázati tőkebefektetői előtt ismertethetik megoldásaikat.

Miami ad otthont az innovációs ökoszisztéma egyik legjelentősebb konferenciájának, az eMerge Americas eseménynek, melyen negyven országból mintegy 15 ezer érdeklődő és több mint négyszáz cég vesz részt 2019. április 29-30 között. A szervezők több száz nemzetközi, innovatív technológiai vállalkozás közül választották ki az Aeriu és az Omnicoach csapatait, akik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés