Előfizetői tartalom

Kiderült, melyik blue chipünk a legnépszerűbb a profik körében

Portfolio
A Portfolio rendszeres havi alapkezelői felmérésében csökkent azoknak az alapkezelőknek a száma, akik hosszabb távon nagyobb emelkedést várnak a hazai részvénypiactól. Az alapkezelők által megjelölt kedvenc papírok közé bekerült a Waberer's és volt olyan alapkezelő, amelyik az Opimust a kevésbé kedvelt részvények közé sorolta. A nagypapírok közül vonzó befektetési célpontnak találták a nemrég nagyot eső Richtert, míg az OTP papírjai pesszimistábbak lettek az alapkezelők.

November nagy részében esett a magyar tőzsde, ugyan a november közepén a lokális mélypont után láthattunk egy nagyobb felpattanást, amit viszont meredek esés követett, amelynek hatására a hónap végére több mint 2 százalékkal csökkent a BUX értéke. Az esés ellenére a hazai alapkezelők körében végzett felmérés alapján a döntő többségük nem vár nagyobb elmozdulást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés