Milliárdos árbevétel a magyar étteremláncnál: jöhet a külföldi terjeszkedés

Portfolio
2019. június 10. 08:00  english version   
nyomtatás
 
A franchise beindítása és akár nemzetközi terjeszkedés is cél a Zing Burgernél. Az étteremlánc a Portfolio-t arról tájékoztatta, hogy a bővülő hálózattal az év végéig várhatóan túllépik a 1 milliós eladott burger számot.

Kereskedés McDonald's-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Zing hat éve truck-ként indult, és hamar komoly növekedést produkált - köszönhetően többek között az akkori hamburgerpiacon kevésbé jellemző minőségi, magyar alapanyaghasználatnak.

A cégcsoport lapunkat arról tájékoztatta, hogy a tavaly elért 1,5 milliárd forinttal megközelítették, de idén várhatóan már át is lépik a 2 milliárd forintos nettó árbevételt. Az eladott hamburgerek mennyisége is nőni fog idén: a tavalyi 800 ezerhez képest várhatóan eléri, és meg is haladja az 1 milliós "álomhatárt".

2018. végén két éttermet nyitottak, októberben a Shopmark üzletházban majd decemberben a Nyugati Pályaudvarnál. Az új oktogoni étteremmel 8-ra nőtt a főváros harmadik legnagyobb hamburgeres láncának üzletszáma.

Milliárdos árbevétel a magyar étteremláncnál: jöhet a külföldi terjeszkedés


A cég terjeszkedése folyamatos: évente 2-3 új étterem megnyitásával számolnak, az elsőszámú cél pedig az, hogy országosan is jelen tudjanak lenni a piacon. Ezt követően a nemzetközi terjeszkedésen lesz a hangsúly. Körülbelül 10 millió forintos kezdőtőkével lehet náluk valaki franchise-tulajdonos. Ebben az összegben a betanítás is benne van és a jelentkezők egy jól működő, naprakész rendszerbe csatlakozhatnak be.

A nyolcadik étterem - ami az első franchise-burgerezőjük - nem csak az oktogoni lokáció miatt érdekes, hanem a tulajdonos személye miatt is. Hangyási Tamás a McDonald's gyakornokaként indította karrierjét, majd végigjárta a ranglétrát. Hosszú évek után, öt éve szakított az amerikai gyorsétteremlánccal, de a szektortól nem tudott eltávolodni, segített kidolgozni a Zing franchise-rendszerét, majd úgy döntött, ő nyitja meg az első franchise üzletet.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium