Előfizetői tartalom

Összefog a magyar fuvarszakma az EU új szabálya miatt - A kormány asztalán a terv

Portfolio
Jelentős kérdéseket vet fel az EU új mobilitási csomagja, miután több olyan pontot is tartalmaz, amely jelentős versenyhátrányt jelent a magyar fuvarcégek számára. A Portfolio Smart Logistics fuvarozásról és szállítmányozásról szóló szekciójában az önvezető kamionok és telematikai rendszerek fejlődése mellett szó volt arról is, milyen csomagot dolgoztak ki a versenyképesség javítására a magyar fuvarcégek.

Laczkó Márk, a Logistical Data Solutions ügyvezető igazgatója előadásában arról beszélt, miképpen jelenik meg az öntanuló, mesterséges intelligencia a fuvartervező és értékelő rendszerekben: Előadásában kitért arra, hogy több, vezetéshez kapcsolódó üzleti probléma is felmerül a fuvarszervezésben, ilyen a sofőr késői értékelése, nem pontos árkalkuláció, az útviszonyok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés