Előfizetői tartalom

Megjelent a rettegett halálkereszt az olaj felett - Megkönnyebbülhetnek a magyar autósok

A korábbi hónapok áremelkedései után az utóbbi hetek árcsökkenést hoztak az üzemanyagok piacán, amelyben több fundamentális tényező is szerepet játszott. Jó hír a magyar autósoknak, hogy a WTI grafikonján kirajzolódó összkép is megkönnyebbülésre adhat okot. Megjelent ugyanis a halálkereszt az olaj piacán, amely hosszabb távon a fennálló csökkenő trend folytatódását valószínűsíti. A rövidtávú kereskedőknek viszont érdemes résen lenniük, a WTI ugyanis erősen túladottá vált.

Megjelent a halálkeresztA WTI piacán heves eséseket láttunk az elmúlt hetekben, amelynek eredményeként az olaj árfolyama törte a május végén indult emelkedő trendet október közepén. Az MACD indikátor ezzel az eseménnyel nagyjából egy időben már a vételi pozíciók zárására adott jelzést, amely az esés folytatódásának valószínűségét növelte. A WTI árfolyamának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés