Előfizetői tartalom

Megjósolta a 20 ezer pontos Dow Jonest, most részvényralira számít

Portfolio
A decemberi tőzsdei pánikot idén komoly részvénypiaci rali követheti - mondta Jeremy Siegel, a University of Pennsylvania's Wharton School of Business professzora a Marketwatchnak, aki a 2015-ös, 20 ezer pontos Dow Jonest is megjósolta. Persze csak akkor valósul ez meg, ha nem zuhan recesszióba az amerikai gazdaság - tette hozzá.

A professzor szerint 2019 első három hónapja elég volatilis lesz, viszont aki egy jó beszállási pontot elcsíp, jól jár majd a közeledő raliból. "Szerintem megvan az esély egy enyhe recesszióra, de nem hiszem, hogy ez valóra fog válni. Ha el tudjuk kerülni a recessziót, nagyon jó évünk lesz," mondta Siegel a hírportálnak. A Wharton School professzora többek közt megjósolta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés