Előfizetői tartalom

Mellbevágó drágulás a Zóna Taxinál - Az áremelések nyomába eredtünk

Portfolio
Meglepő ütemben emelte az elmúlt években a Zóna Taxi a reptéri fuvardíjakat, így a portfolio.hu számításai szerint a két évvel ezelőtt kvázi monopolhelyzetbe juttatott társaság már az egyik legdrágább a piacon. Az átlagosan 40%-kal emelkedő tarifák miértjére kerestük a választ és megvizsgáltuk, hogy a többi taxistársaság milyen árakon szállít a reptérig.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az egyes taxis társaságok bizonyos zónákba történő fuvardíjait a cégek honlapon található információik alapján számszerűsítettük megpróbálva az elérhető legkedvezőtlenebb díjakat feltüntetni. Mindezek miatt az általunk kalkulált adatok a tényleges állapotot csak közelíteni tudják. Nyert is, meg emelt is Közel két évvel ezelőtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés