Előfizetői tartalom

Minden szem a Molra szegeződik majd a héten

Portfolio
A korábbi felpattanása után a múlt héten megakadt az OTP erősödése és a bankpapír technikai képe alapján elképzelhető, hogy folytatódik a lejtmenet. A Mol esetében is inkább borús a technikai kép, azonban az olajtársaság pénteken beérkező gyorsjelentése tartogathat még izgalmakat. A hazai blue chipek technikai képe alapján megnéztük, hogy mire érdemes majd figyelni az előttünk álló hét folyamán.

OTPA július első hetében látott felpattanást követően az OTP több fontos szintet áttörve emelkedett az elmúlt hetek folyamán, az árfolyam a 200 napos mozgóátlag leküzdése után az 50 százalékos Fibonacci szintet is áttörte, majd a 11 875 - 11 970 forint közötti ellenállási zónából felfelé kitörve az OTP a 12 028 forint közelében található 38,2 százalékos Fibonacci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés