FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Nagyot emelkedett a BUX, szárnyal az OTP

Portfolio
Jó hangulatban indult a hét utolsó napja a magyar tőzsdén, majd délután a BUX tovább emelkedett, a blue chipek közül 3 százalék feletti szárnyalásával az OTP teljesített a legjobban, miután a befektetők kedvezően fogadták a bank első negyedéves gyorsjelentését. A kispapírok közül pedig az Est Media papírjainak ismét jó napjuk van.

A jelentős szerdai esés után felpattant tegnap a magyar tőzsde, a zárás felé közeledve azonban alábbhagyott a lendület, a BUX végül 0,4 százalékkal került feljebb csütörtökön. A pénteki kereskedés jó hangulatban indult a hazai börzén, és a hazai börze pénteken tovább emelkedett. A BUX 6,5 milliárd forintos forgalom és 776 forintos plusz mellett 2,1 százalékkal kerül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés