Előfizetői tartalom

Enyhe emelkedéssel zárta a hétfői kereskedést a magyar tőzsde

Portfolio
Az irányadó európai részvényindexek felemásan teljesítettek ma, a német autógyártók részvényei azonban lejjebb kerültek, a Daimler árfolyama pedig nagyot esett a társaság újabb profitfigyelmeztetése után. A délelőtti emelkedését ledolgozva lejjebb került a magyar tőzsde, majd a hétfői piaczárás felé közeledve a BUX ismét erősödéssel próbálkozott meg, a hazai részvényindex mérsékelt pluszban zárt, míg a hazai blue chipek közül egyedül a Richter tudott emelkedni.

2019. június 24. 17:10 Megosztás Enyhe emelkedéssel zárta a hét első napját a BUX Emelkedéssel zárta a hétfői kereskedést a magyar tőzsde, a BUX 88 pontos plusz mellett 0,2 százalékkal került feljebb, míg a blue chipek felemásan teljesítettek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés