Nem tervezi szankcionálni az USA Mészáros Lőrincet

2019. május 15. 20:15  english version   
nyomtatás
 
Nem tervezi szankcionálni az Egyesült Államok Mészáros Lőrincet - árulta el az David Cornstein nagykövet az ATV-nek, cáfolva ezzel a Wall Street Journal és az Átlátszó mai cikkét.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A két hírportál ma írt arról, hogy az amerikai kormányzatban előkészületek folynak arra, hogy a Magnyitszkij-törvény ala pján szankciókat vessenek ki Mészáros Lőrincre.Erről mi is beszámoltunk:
2019.05.15 10:30 Átlátszó: Mészáros Lőrinc elleni szankciókat készítenek elő Washingtonban

A hírre a Mészáros-érdekeltségbe tartozó cégeket ütni kezdték a magyar tőzsdéken, az OPUS 2,44%-os, míg a 4iG 1,18%-os, az Appenin 4,89%-os mínuszban zárt.

David Cornstein nagykövet az ATV műsorán úgy fogalmazott, hogy ilyen szankciókról nem hallott egészen a mai cikk megjelentéig, majd "hamis cikknek" nevezte a WSJ és az Átlátszó közös publikációját.

"Az Amerikai Egyesült Államok nem fenyeget embereket szankciókkal. Kivetnek vagy nem vetnek ki szankciókat, de nem fenyegetnek azzal" - fogalmazott a nagykövet, hozzátéve: nem tud arról, hogy az USA ilyen intézkedéseket tervezne.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Kockázatelemző
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium