Nem tud szabadulni a Boeing az etióp légikatasztrófától

2019. június 11. 20:16    
nyomtatás
 
Nagyot estek az elmúlt hónapokban a Boeing eladásai, mivel az egyik legfontosabb modelljét nem szállíthatja ki a megrendelőkhöz.


Kereskedés Boeing-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • Továbbra sem értékesíti a Boeing a 737 Max géptípust, azt, amelyikkel 157 halálos áldozattal járó szerencsétlenség történt Etiópiában.
  • A géptípus különösen fontos az amerikai repülőgépgyártónak, hiszen ez az egyik legnépszerűbb típusa, a hatósági vizsgálatok miatt azonban továbbra sem értékesíthet belőle.
  • A cég ma közzétette, hogy májusban a tavalyihoz képest 56 százalékkal kevesebb repülőgépet szállított ki a megrendelőknek, miközben 2018 májusában még 68 gépet adott el ebben a hónapban, idén már csak 30-at.
  • A Boeing árfolyama ma a hír megjelenését követően több mint 1 százalékot esett, a márciusi szerencsétlenség óta közel 18 százalékot veszített az értékéből a vállalat.

Nem tud szabadulni a Boeing az etióp légikatasztrófátólCímlapkép: Mas Agung Wilis/NurPhoto via Getty Images

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium