Rendkívüli közgyűlés jön az Akko Investnél

2019. augusztus 8. 21:18    
nyomtatás
 
Augusztus végén rendkívüli közgyűlést tart az Akko Invest, a vállalat most közzétette a részletes napirendi pontokat.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia


Július végén írtunk arról, hogy augusztus 30-án rendkívüli közgyűlést tart az Akko Invest, akkor a befektetők megtudhatták, hogy mik a főbb napirendi pontok:
  • Közgyűlési tisztségviselők megválasztása
  • Döntés a társaság által kibocsátott törzsrészvények névértékének 1600 forint/darabról 25 forint/darabra történő módosításáról
  • Döntés az igazgatótanács maximális létszámának a megnöveléséről, továbbá döntés a társaság cégjegyzési szabályainak módosításáról
  • Döntés a társaság új igazgatótanácsi tagjainak megválasztásáról
  • Alapszabály több ponton történő módosításaMost a részletes napirendi pontokat is közzétette a társaság, ami itt érhető el.

Az Akko Invest árfolyama több mint háromszorosára emelkedett.

Rendkívüli közgyűlés jön az Akko Investnél

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium