Előfizetői tartalom

Sokat kereshetünk még idén a tőzsdéken - Jöhet a Mikulás-rali

Portfolio
Rég nem volt már klasszikus Mikulás-rali a tőzsdéken, de most akár bizakodni is lehet benne, tekintve a Fed múlt heti kommentárjára látott részvénypiaci reakciókat és azt, hogy a kereskedelmi háború enyhülni látszik. Ha a Wall Street-i elemzők év végi célárainak hinni lehet, akkor az S&P 500 indexnek 7 százalékot kellene még idén emelkednie, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a stratégák hajlamosak a túlzott optimizmusra.

Bizakodhatnak a ciklus végi raliban reménykedők, ha ránéznek ma a részvénypiacokra. Megerősítést kaphatnak, akik abban hisznek, hogy még túl korai a részvénypiaci rali végére készülni, ami egyben minden idők leghosszabb részvénypiaci ralija - írja a Bloomberg. Múlt héten a Fed kommentárja hozott részvénypiaci felpattanást, a kereskedelmi háború enyhül és az olaj árfolyama...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés