Előfizetői tartalom

Sorra érkeznek a figyelmeztetések: brutális számok jöhetnek

Portfolio
Történelmi csúcsra ment az elmúlt napokban az irányadó amerikai index, az S&P 500, de közeleg a következő jelentési szezon a negyedév végével, ami az előjelek után nem biztos, hogy örömmel tölti majd el a befektetőket. Rég nem látott pesszimizmus van a vállalatvezetők körében, nagyon sok profit warning érkezett az elmúlt hetekben és az elemzők várakozásai alapján csökkenhetett az amerikai vállalatok nyeresége - derül ki a FactSet adataiból.

Nem túl fényesek a kilátások a közelgő negyedéves jelentési szezonra. Az elemzők a konszenzus alapján profitcsökkenést várnak az amerikai vállalatoknál és most a vállalatvezetők is osztják a pesszimista véleményüket. Az alapján legalábbis, hogy milyen előzetes prognózisokat fogalmaztak meg a két héten belül elkezdődő negyedéves jelentési szezonra. Eddig az S&P 500 indexben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés