Előfizetői tartalom

Informatikai csúcsvezető az Est Media igazgatóságában

Portfolio
Évek óta folyik az Est Media kálváriája, a mostanra teljesen kiürített, tevékenység, bevételek és profit nélküli, de a tőzsdén jelenleg is közel 10 milliárd forintot érő cég Andy Vajna halálával új irányt kaphatott volna, Vajna halálával azonban a startvonalhoz került vissza a cég. Most újabb próbálkozást tesznek a cég mögött állók arra, hogy tartalommal töltsék meg az Est Mediát, ehhez az igazgatóságba azt a Papp Istvánt választották be, aki korábban a Ciscónál, a T-Systemsnél és a Microsoftnál töltött be vezető pozíciót. A menedzserrel az Est Media mai közgyűlése után beszéltünk.

Sokakat meglepett az Ön érkezése a céghez, komoly távközlési/IT karrierrel maga mögött, első ránézésre inkább az Est Mediának hízelgő az Ön érkezése, mint fordítva. Egy nagyon izgalmas szakmai feladatot vállaltam el, ami az eddigi szakmai tapasztalatommal egybevág. Azt gondolom, hogy meg tudok felelni az elvárásoknak. Az Est Media egyetlen munkavállalója Balázs Csaba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés