FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Újraindul a kereskedés az OTT-One részvényeivel

Portfolio
Pénteken jelentette be az OTT-One, hogy a társaság részvényeinek kereskedését ma egész napra felfüggesztik majd, a cég fontos bejelentése előtt. A bejelentés megérkezett, a vállalat nagy értékű megbízást kapott és a társaság nyilvános kibocsátást hajt végre a Budapesti Értéktőzsdén. A bejelentés után a papírokkal a tőzsdei kereskedést 14 óra 30 perctől visszaállítják.

Az OTT-One részvények kereskedését a hétfőn egész napra felfüggesztették, miután a társaság olyan bejelentést kívánt tenni, ami a részvények árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja.A bejelentés megérkezett, amelynek értelmében a vállalat nagy értékű megbízást kapott és a társaság nyilvános kibocsátást hajt végre a Budapesti Értéktőzsdén. A tőzsde által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés