Előfizetői tartalom

Unod a részvényeket és a devizákat? Tőzsdézz cipőkkel!

Portfolio
Tartsd az Air Jordant, add el az Air Max 720-at, mondj egy célárat egy Adidas Lacombe-ra - manapság ez a beszélgetés akár el is hangozhatna. Van egy platform, ahol úgy lehet adni-venni a cipőket, mint a részvényeket, vannak az egyes márkákra az árváltozásokat követő indexek és időnként IPO-k is történnek.

Sok traderhez hasonlóan Johan Aquirre napi szinten figyelemmel követi egy elektronikus platformon, hogy épp nyerőben vagy bukóban van-e. A különbség csak az, hogy nem részvényekkel, kriptodevizákkal vagy kötvényekkel kereskedik, hanem egy olyan termékre specializálódott, ami nem sok embernek fordul meg a fejében, mint alternatív befektetés. Pedig egyre likvidebb a piacuk. Ezek pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés