Előfizetői tartalom

Még idén jöhet az új Quaestor-törvény

MTI
A kormány még az idén elkészíti az egykori Quaestor-ügyfelek kártalanításáról szóló törvény új tervezetét - írja szombati számában a Népszabadság, a Magyar Idők és Magyar Hírlap egy, az Igazságügyi Minisztériumban zajlott háttérbeszélgetésre hivatkozva. Az értesülések szerint az új törvény a Hungária Értékpapír Zrt. ügyfeleire is vonatkozhat.

A Magyar Idők Völner Pál igazságügyi államtitkárra hivatkozva azt írta: a korábban sokak által bírált 30 milliós határösszeg az új javaslatban is megmarad. Egyéb konkrétumról az államtitkár nem beszélt, mert a kormány még egyeztet a Magyar Bankszövetséggel. A Népszabadság szerint a tervek alapján az esettípusra határoznák meg a törvényt, vagyis a közös tulajdonosi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés