Előfizetői tartalom

Hova tűntek a nyugdíjpénzek?

Portfolio
Várhatóan jövő héten nyújtják be az országgyűlésnek a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap (NYRAA) 2014. évi beszámolóját. Az alap működése 2015. január 31-ével megszűnt, de azt már most is tudni, hogy a 2010-ben 3 ezer milliárd forinttal induló alap vagyonából 2014 végére csupán 0,1 milliárd forint maradt meg számlapénz formájában.

Az ÁKK szerint az NYRAA 2014. évre vonatkozó számviteli beszámolóját várhatóan jövő héten nyújtja be az illetékes minisztérium az országgyűlésnek. A kérdés már csak azért is aktuális, mivel tudvalevő, hogy a nyugdíjreform alap idén január 31-én megszűnt. Az ÁKK Romhányi Balázs, a Költségvetési Felelősségi Intézet ügyvezetője által az Átlátszó KiMitTud rendszerén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés