Előfizetői tartalom

Megérkezett a legendás befektető várva várt levele

Portfolio
A Warren Buffett érdekeltségébe tartozó Berkshire Hathaway befektetési vállalat kiválóan teljesített tavaly, a cég nettó értéke 2015-ben 15,4 milliárd dollárral emelkedett, profitja 21 százalékkal nőtt - írja a Reuters. A befektetők által minden évben várva várt részvényesi levélből az is kiderül, hogyan érték el mindezt.

A Berkshire Hathaway a tavalyi utolsó negyedévben 3,3 dolláros nyereséget ért el, szemben az elemzőktől várt 2,5 dollárral, összességében így éves alapon 32 százalékkal emelkedett a negyedik negyedéves nyereség 5,48 milliárd dollárra. A Berkshire 2015-ös egész éves profitja 21 százalékkal 24,08 milliárd dollárra emelkedett. A Berkshire BNSF vasútvállalatának nyereségessége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés