Előfizetői tartalom

A végén totális összeomlás jön

Portfolio
Az amerikai jegybank tegnapi döntését követően a Bloomberg TV-nek nyilatkozott Marc Faber több fontos témával kapcsolatban: többek között kifejtette véleményét az eszközvásárlási programmal és a piacok jövőjével kapcsolatban is. A legendás tőzsdeguru szerint a Fed már rég elvesztette az irányítást a kötvénypiac felett, és csak idő kérdése, mikor veszti el a kontrolt a részvénypiacok felett. Szerinte előbb vagy utóbb elszabadul a pokol a börzéken.

A Fed tegnapi ülését követően a Bloomberg TV-nek adott nyilatkozatot Marc Faber, aki számos érzékeny és fontos témát érintett. Többek között megkérdezték a Fed tegnapi döntésével kapcsolatban is: Bár a guru arra számított, hogy a jegybank 10-15 milliárd dollárral csökkenti az eszközvásárlások keretét, a Fed lépés mégsem érte teljesen váratlanul. Faber szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés