Előfizetői tartalom

Hazudnak a kormányok, nem kell rájuk figyelni (Rogers)

Portfolio
Az a befektető, aki túl nagy figyelmet szentel a kormányzati intézkedéseknek, nem fog sokat keresni - mondta neves befektető, Jim Rogers. Véleménye szerint a fejlett jegybankok masszív pénznyomtatása ellen reál eszközök, például nyersanyagok vásárlásával lehet védekezni. Az amerikai részvényekkel nem rendelkező guru szerint az elnökválasztás miatt idén még a kormányok pumpálhatják a piacokat, az igazán nehéz időszak majd jövőre kezdődhet - írja a CNBC.

A befektetőknek nem szabad túl nagy figyelmet fordítani arra, mit csinál a kormány, az ugyanis hazudik, félrevezet, és sok hibát vét. Aki bármely kormány tevékenységét figyeli, nem fog sokat keresni - mondta a neves befektető, Jim Rogers. A javulást mutató amerikai makroadatokból arra lehet következtetni, hogy az európai adósságválság nincs annyira nagy hatással az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés