Előfizetői tartalom

Katasztrofális válság fenyeget

Portfolio
Az USA a világtörténelem legnagyobb adósa, adóssága pedig évről évre halmozódik, ebből fakadóan pedig minden egyes újabb válság egyre súlyosabb lesz. A következő válság már jóval katasztrofálisabb lesz - mondta a neves befektető, Jim Rogers. Soros György egykori partnere szerint a jegybanki pénznyomtatás nem old meg semmit, így egy újabb amerikai jegybanki eszközvásárlási program ötlete teljesen abszurd - írja a FiscalTimes.

Az USA a világtörténelem legnagyobb adósa, az államadósság pedig minden évben tovább emelkedik, ezzel azonban senki nem tesz semmit. Minden ország, amely a történelemben hasonló helyzetbe került, egy válságot, vagy legalább egy kis válságot szenvedett el. Az USA 2002-ben egy gazdasági lassulást szenvedett el, 2007-2008-ban már egy nagyobb recessziót a magasabb adósság miatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés