Előfizetői tartalom

Magyarországon jártak a neves kötvényguru emberei!

Portfolio
A Bloomberg Rádió adásában nemrég beszélt Bill Gross, a világ legnagyobb kötvényalapjának a kezelője. A 10 perces interjúban a guru megemlítette, hogy tegnap a befektetési bizottsági ülésen a magyar helyzet is előkerült, véleményük szerint a következő napok kritikusak lesznek, azonban szerintük közel a fordulat. Azért is keltette fel az ország a figyelmüket, mert mindenki a legrosszabbat mondja rólunk, és szeretnek olyan helyzetben bevásárolni, ha a körülmények igazán rosszak, hiszen ekkor benne van a levegőben a fordulat. Piaci információink szerint ma Bill Gross több munkatársa hazánkba látogatott, és beszélt az ÁKK vezetőivel is.

A rövid interjú kapcsán azt kérdezték Gross-tól, hogy a jelenlegi helyzetben milyen befektetéseket részesít előnyben? Mint elmondta, alapvetően a biztonságra törekszik ő is, és mivel Amerika a világgazdaságot tekintve relatíve jól áll, ezért ajánlja vásárlásra az amerikai kötvényeket, hiszen azok jelentik most a biztonságos menedéket. Ezen felül a hosszú távú infláció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés