Előfizetői tartalom

Meghökkentő kijelentés: élelmiszerhiány fenyeget

Portfolio
A mezőgazdasági termékek termelése évről évre elmarad a fogyasztástól, így a legfőbb terményeknél a készletszintek igen alacsonyra süllyedtek. Jim Rogers szerint egy esetleges kínálati sokk már könnyen élelmiszerhiányhoz vezethet egy-két éven belül, ahol már pénzért sem juthatunk majd élelemhez - figyelmeztetett a neves befektető.

A világ élelmiszer termelési helyzete tovább romlott, így egy esetleges kínálati sokk már bőven elég ahhoz, hogy túlkereslethez, élelmiszerhiányhoz, és az árak elszállásához vezessen - mondta a neves befektető, Jim Rogers. Vagy csinálunk valamit, vagy pár éven belül olyan helyzetben találhatjuk magunkat, ahol már semennyi pénzért nem kapunk élelmet - figyelmeztetett,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés