Előfizetői tartalom

Nincs elég pénz az induló vállalkozásoknak

Portfolio
Nem csak hazánkban vannak problémák a kezdő vállalkozások finanszírozásával, hanem a régióban is, ami azt mutatja, hogy nem elég, ha van egy jó ötlet, hiszen megfelelő kezdőtőke nélkül bármennyire is jó kezdeményezésről legyen szó, a végén nem lesz belőle semmi. Csehországban is szép számmal lehet erre példát találni, a The Prague Post egy példa alapján mutatta be, hogy mennyire nehéz egy jó ötletből valóságot csinálni. A cseheknél csak most indul el egy állami alap, ami EU-s forrásokat helyez ki induló vállalkozásoknak, a remények szerint ez meghozza a kedvét a többi szereplőnek is, akik egyelőre nagyon kis hajlandóságot mutatnak a befektetésre.

Többek között ilyen és ehhez hasonló témákról is szó eshet a Portfolio.hu - HVCA június 2-ai CEE Private Equity and Corporate Finance 2011 konferenciáján. JELENTKEZZEN Ön is a rendezvényre! Még a múlt évben gondolt egyet Pavel Kucera, több társával együtt a biztosítási piacon találtak egy rést, amit be akartak foltozni az ötletük segítségével. Az üzleti terv meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés