Előfizetői tartalom

OTP: a feszültségek miatt az arany felé fordulhatnak a befektetők

Portfolio
A nemesfémek lehetnek az utóbbi idők politikai válságainak és természeti katasztrófáinak nyertesei. A líbiai válság illetve a japán földrengés okozta bizonytalanság hatására egyre több befektető fordul az olyan hagyományosan biztonságos befektetések felé, mint az arany és az ezüst. Az alábbiakban az OTP Alapkezelő sajtóközleményét olvashatják.

A szövetséges erők Khadafi elleni légicsapásai, valamint a frissen bejelentett orosz tűzszüneti ajánlat érzékenyen érintette az eddig töretlenül emelkedő olajárakat. A japán földrengés és nukleáris bizonytalanság hatásai pedig a nyersanyagok, illetve az élelmiszerek iránti bizalmat rengették meg. Hosszútávon, a fejlődő államok gazdasági igényei, valamint a rossz időjárási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés