Előfizetői tartalom

A Generali Nyugdíjpénztár már majdnem 30 milliárd forintot kezel

Portfolio
A Generali Nyugdíjpénztár 15 éves működése során az egyik legjobb évét tudhatja maga mögött, mind az önkéntes, mind a nemrégiben alakult magánnyugdíjpéntár tagjainak száma emelkedett 2009-ben, miközben a befektetési teljesítményre sem lehetett panasz. A PSZÁF által közzétett szektorszintű hozamadatokkal összevetve a magánnyugdíjpénztár teljesítményét azt állapíthatjuk meg, hogy a háromból két portfólió a szektorátlag felett hozott tavaly. A Generali Nyugdíjpénztár tagjainak száma tavaly decemberének végén elérte a 70 ezer főt, míg a kezelt vagyon a 28.5 milliárd forintot. A következőkben a Generali Nyugdíjpénztár sajtóközleményét közöljük változatlan formában.

A Generali Nyugdíjpénztár eredményes befektetési politikájának köszönhetően magas hozamokkal és gyarapodó kezelt vagyonnal zárta a 2009-es évet. A pénztár a kedvezőtlen gazdasági környezetben is következetesen valósította meg terveit, és mind az önkéntes, mind a magán-nyugdíjpénztári tagok száma jelentősen emelkedett. Ezzel a pénztár 15 éves működése során az egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés