Előfizetői tartalom

Egyre többen hagyják ott az önkéntes nyugdíjpénztárakat

Portfolio
A magánnyugdíjpénztári rendszer átalakításával nagyobb figyelem fordult az öngondoskodás felé, aminek fontos eszközei többek között az önkéntes nyugdíjpénztárak és az egészségpénztárak. Az idei első negyedévben azonban tovább csökkent az önkéntes nyugdíjpénztárak taglétszáma, miközben a hazai megtakarítók körében az egészségpénztárak egyre nagyobb népszerűségnek örvendtek.

A magánnyugdíjpénztári rendszer átalakításával egyre nagyobb figyelem fordul az öngondoskodás felé, aminek egyik elterjed eszköze az önkéntes nyugdíjpénztári és egészségpénztári megtakarítás. Az idei első negyedévben azonban láthatóan nem csoportosították át gyorsan megtakarításaikat az állami rendszerbe visszalépő megtakarítók ilyen hosszú távú eszközökbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés