Előfizetői tartalom

Jövő héten indulhat a nyomozás a három nyugdíjpénztár ügyében

Portfolio
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal múlt héten több esetben feljelentést tett magánnyugdíjpénztárak ellen hűtlen kezelés és a sikkasztás alapos gyanújával, a Magyar Nemzet információi szerint néhány napon belül a hivatalos nyomozás is elindulhat. Az Aegon, az Axa és az Erste magánnyugdíjpénztár működésének átvizsgálása során több szabálytalanságot is találtak a Kehinél, jövő hét elején pedig nagyon valószínű, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda veszi át az ügyet.

Napokon belül nyomozás indulhat három magánnyugdíjpénztárral szemben a Kehi feljelentése nyomán - írja a Magyar Nemzet. A nyomozásfelügyeleti főosztály pénteken a Fővárosi Főügyészségnek továbbította a feljelentést illetékességből, amely az Aegon, az Axa és az Erste magánnyugdíjpénztárakat érinti - mondta el Horányi Miklós, a Legfőbb Ügyészség szóvivője. Skoda...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés