Előfizetői tartalom

Sok pénzt tartunk a párnacihában

Portfolio
A magyarok átlagosan 14 769 forintot tudnak havonta félretenni, ami 2,5 százalékos növekedés az előző évhez képest, és lényegében stagnálást jelent 2011-hez viszonyítva. A megtakarítási szokásokat vizsgáló kutatás szerint a fiataloknak csak kevesebb mint fele tartja nagyon fontosnak a takarékoskodást, míg az 50 év felettieknek a kétharmada. Külön érdekesség, hogy a magyarok körében még mindig nagyon magas azok aránya, akik otthon vagy trezorban tartják a megtakarításukat - derül ki az Erste Group megbízásából készített nemzetközi felmérésből.

Az utolsó helyek még kiadók a szerdai Portfolio.hu Öngondoskodás 2013 Konferenciára. Regisztráljon Ön is a rendezvényre! A magyarok körében tavalyhoz képest 3 százalékponttal 59 százalékra nőtt azoknak az aránya, akik nagyon fontosnak tartják a takarékoskodást. Az életkor emelkedésével egyre kiemeltebb szerepet játszik a takarékoskodás, a 15-29 éves korosztályban csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés