Előfizetői tartalom

Szövetségre lépnek a Rothschildok és a Rockefellerek

Portfolio
Stratégiai partnerségre lép a világ két legismertebb üzleti dinasztiájának vagyonkezelője, az európai Lord Jacob Rothschild befektetési társasága (RIT Capital Partners), és az amerikai Rockefeller Fianancial Services. Az együttműködéssel Lord Rothschild számára elérhetővé válnak az amerikai piacok, a két vagyonkezelő pedig akár közös alapok indításában is gondolkodhat - írja a Financial Times.

Stratégiai partnerségre lép a világ két legismertebb üzleti dinasztiájának vagyonkezelője, az európai Lord Jacob Rothschild befektetési társasága (RIT Capital Partners), és az amerikai Rockefeller Fianancial Services. Az egyezség értelmében a RIT 37 százalékos részesedést vásárol a Rockefellerek vagyonkezelő és tanácsadó csoportjában, amivel Lord Rothschild londoni bejegyzésű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés