Előfizetői tartalom

Soros: nagy veszély közeleg

Portfolio
Az európai adósságválság koránt sem oldódott meg, és ráadásul a nem megfelelő kezelése miatt rossz irányba is halad - figyelmeztetett a magyar származású hedge fund guru, Soros György. Véleménye szerint a megszorító európai politika nem megfelelő ebben a helyzetben, az adósságot ugyanis csak kinőni lehet, leépíteni nem. Az európai adósságválság így csak rosszabb lesz, és akár az EU-t is lerombolhatja - írja a Reuters.

"Attól félek, az európai adósságválság egyre súlyosabb lesz. Még nincs vége, és rossz irányba halad" - fogalmazott Soros György hétfőn egy dán napilapban. A magyar származású hedge fund guru szerint az euró aláássa az Európai Unió politikai kohézióját, és ha ez így folytatódik tovább, lerombolhatja akár az EU-t is. Véleménye szerint az euró kitalálói ugyan figyelmet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés