Előfizetői tartalom

Gyenge szinten ragadt a forint - Merre tovább?

Portfolio
Már több hete a lélektani határnak számító 300 forintos szint fölött tartózkodik az euró. Miért és hogyan jutott idáig a kurzus? Milyen tényezők határozzák meg a forint kilátásait? A gyengülés vagy az erősödés irányába áll inkább a zászló? Közben a nemzetközi devizapiacokon zajlik a leértékelési háború. Mit kell tudni erről, miért folyamodtak ehhez az országok, mit csinálnak a világ jegybankjai? Ezeket a kérdéseket járjuk körül a soron következő Portfolio.hu Klubon.

A rendezvény szponzora: Meghívott előadók: - Pápa Levente, OTP Bank, deviza- és kötvénypiaci stratéga - Éder György, Raiffeisen Bank, kereskedési igazgató Időpont: 2013. március 25., hétfő, 17:30-19:00 A rendezvény szponzorunknak köszönhetően ingyenes, de a részvételhez REGISZTRÁCIÓ szükséges. Tervezett témáink: - 300 forint felett az euró: miért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés