Előfizetői tartalom

Elkezdték önteni a magyar kötvényeket

Portfolio
A forint gyengülésével párhuzamosan intenzív hozamemelkedés következett be ma reggel óta a magyar állampapírok másodpiacán, mivel a rövidebb futamidejű papírok hozama mintegy 10 bázisponttal, a hosszabb futamidejűeké 22-25 bázisponttal ugrott meg. A magyar kormány ad-hoc-döntései és a jogbiztonság sérülése, a Standard and Poor’s felőli tegnapi figyelmeztető jelzés, illetve a devizahitelek végtörlesztési javaslata miatti bankrendszeri és egyéb problémák ebben a fő mozgatórugók - jelezte a Portfolio.hu-nak egy londoni állampapírpiaci szakértő.

Percről-percre frissülő devizapiaci cikkünket itt olvashatják:Kapcsolódó cikkünk2011.09.14Hanyatlik a forint - Leváltunk a régióról Ugranak a hozamok A reggeli magyar állampapírpiaci eladói hullám során délelőtt fél 10-re a 3 éves referenciakötvény indikatív hozamjegyzése 6,50% körülre, az 5 évesé 7,15% körülre, míg a 10 évesé 7,70% körülre emelkedett. Amint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés