Előfizetői tartalom

Fellegi: Kína már vett magyar államkötvényeket

Portfolio
A korábbi megbeszélések alapján a közelmúltban Kína már végrehajtott forint és devizaalapú magyar államkötvény vásárlást - jelezte egy londoni sajtótájékoztató keretében a Reuters tudósítása szerint Fellegi Tamás. A nemzeti fejlesztési miniszter ezzel arra a kínai miniszterelnök által tett kijelentésre utalt, amikor júniusban Ven Csia-pao azt ígérte, az ázsiai óriásgazdaság fog majd "bizonyos mennyiségű" magyar államkötvényt venni.

Kapcsolódó cikkünk2011.06.25Kiderült, mit hozott Magyarországra a kínai miniszterelnök2011.06.27Ven Csia-pao: Segítettünk MagyarországnakFellegi szavai szerint az kifejezetten pozitív Magyarország számára, hogy Kína forintban denominált kötvényeket is vett, de sem összegről, sem egyéb jellemzőről nem beszélt. A miniszter tájékoztatása szerint a közelmúltban Washingtonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés